یخچال وسیله ای است که از آن برای تازه و سالم نگه داشتن مواد غذایی مانند گوشت و مرغ و مواد لبنی استفاده می شود. اما همه مواد خوراکی را نباید داخل یخچال قرار داد. در زیر به برخی از آن ها اشاره می کنیم.
همه انواع ملون ها مانند هندوانه، طالبی و خربزه را خارج از یخچال و در دمای اتاق نگه داری کنید تا طعم و بافت آن ها حفظ شود. تحقیقات نشان داده اند که قرار دادن ملون ها در دمای اتاق می تواند به حفظ آنتی اکسیدان موجود در آن ها کمک کند. پس از برش می توانید آن ها را به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.
سرما باعث تجزیه نشاسته در سیب زمینی شده و آن ها را به طرز ناخوشایندی شیرین و رقیق تر می کند. قرار دادن سیب زمینی ها در محیطی تاریک و خشک بهترین راه برای سالم نگه داشتن آن هاست.
عسل می تواند در دمای سرد متبلور شده و شکرک بزند. دمای اتاق برای نگه داشتن این شیرین کننده طبیعی بسیار مناسب است.
رطوبت موجود در یخچال ممکن است توسط پودر قهوه یا دانه های قهوه جذب شود و بافت و مزه واقعی قهوه را از بین ببرد. به جای نگهداری قهوه در یخچال، آن ها را درون یک ظرف در بسته خارج از یخچال نگه داری کنید.
سرمای یخچال باعث می شود گوجه فرنگی ها کدر و شل و آبکی شوند. بهترین راه برای سالم ماندن گوجه فرنگی ها، نگهداری آن ها در دمای اتاق است. اگر گوجه ها زیادی رسیده اند و احتمال خراب شدن آن ها وجود دارد، آن ها را پخته و درون ظرف در بسته ای در یخچال قرار دهید.
در صورت گذاشتن پیازهای برش نخورده و دارای پوست درون یخچال، پیازها بافت منسجم خود را از دست داده و حالت شل و آبکی پیدا می کنند؛ حتی ممکن است کپک بزنند. پیازها را بیرون یخچال و به دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری کنید و پس از آن که آن ها را برش زدید، باقیمانده پیاز را در یک کیسه فریزر گذاشته و آن را درون یخچال قرار دهید.
بهترین راه برای حفظ طعم سیر، گذاشتن سیر با پوست در جایی خشک و خنک است. نگهداری سیر در یخچال موجب فاسد و خراب شدن سیر می شود. اگرچه در ظاهر آن تغییری ایجاد نمی شود، اما زمانی که سیر را برش می زنید متوجه این موضوع خواهید شد. اگر سیر را برش زدید و مقداری از آن باقی ماند، می توانید آن را درون کیسه فریزر به مدت 10 روز درون یخچال نگهداری کنید.
نیازی به نگهداری سس تند در یخچال نیست. سرکه موجود در سس از رشد باکتری ها جلوگیری می کند، بنابراین دمای اتاق برای نگهداری آن مناسب است.